Om oss | www.ovkbesiktningistockholm.se

Om oss

Klimat och Fastighetsteknik

Det finns flera orsaker till varför du bör vända dig till oss när du är i behov av reparationer, installationer eller OVK-besiktningar av ditt ventilationssystem. Vi säkerställer att du som kund alltid känner dig trygg och att du är 100 % nöjd med arbetet. Det gör vi genom att lyssna på kundens behov, samtidigt som vi låter vår expertis och kunskap vara ledande. Vi tillgodoser alla våra kunders behov och säkerställer professionella OVK-besiktningar av certifierad personal.

Vårt mål

Vårt mål är att erbjuda dig som privatperson, företag eller fastighetsägare smarta och effektiva installationstjänster av absolut högsta kvalitet. Naturligtvis ser vi till att alltid hålla den tidsplan som vi har satt upp och den budget som vi har kommit överens om. Här är det du som kund som står i fokus och genom vår enastående kundsupport kan du få tillgång till vägledning och rådgivning, men också hjälp med att boka eller komma i kontakt med vår jour som är öppen dygnet runt. Vår jour riktar sig till dig som vill få snabb hjälp under dygnets alla timmar. Hit kan du t.ex. vända dig om du har problem med värme, ventilation, m.m.

 

Med oss sparar du tid och pengar

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att arbetet går så snabbt och smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som inte bara gör att du sparar tid, utan att du även sparar in pengar. Våra servicekontrakt gör att du slipper fundera på ventilation och OVK-besiktningar och kan lämna över ansvaret till oss. Här hittar du smarta paketlösningar som inkluderar arbete i många olika nivåer.

Alla medarbetare har stor kunskap inom området och är mycket högt kvalificerade med en bred utbildning bakom sig. Det gör att du som kund kan vara säker på att du får den absolut bästa servicen när du vänder dig till vårt företag.

Kontakta oss för att boka

Behöver du hjälp med att besikta ditt ventilationsystem? Vänd dig till oss när det är dags för att göra en OVK-besiktning i din fastighet. Med lång erfarenhet & certifikat inom OVK besiktning garanterar vi att du blir nöjd.

(Lämna tom)